BM-tuotetestin tulokset

 • Ajankohtaista
 • BM sai huippu-
  arvosanan
  suomalaisilta
  kuluttajilta!

  Testiryhmä testasi BM CosmeCeuticals sarjan BM Gel 28 tehoseerumia, BM Night Cream yövoidetta ja BM Cleanser with Sucrosea.

  100%
  piti BM Gel 28 tehoseerumista

  96%
  koki BM Night Cream yövoiteen itselleen sopivaksi

  88%
  suosittelisi BM Cleanser with Sucrosea ystävilleen.

  Lue lisää...

 • Uutuus

  BM Cleanser with Sucrose

  data/media/pages/Cleanser_tube.jpg
  Hoitava puhdistusvoide
  Lue lisää

Katso Päivin videot

Linkki Päivin videolle  
Linkki Päivin videolle  
Linkki Päivin videolle  
 • Kokemuksia
 • Kaarina 60 vuotta:
  "Ongelmaihoni sai apua BM-tuotteista."

  "Olen käyttänyt BM- tuotteita jo pitkään. Aloitin päivävoiteella mutta se ei riittänyt kuivalle iholleni, siirryin Optiretiniin joka on todella hyvä. Couperosa on vähentynyt tai melkein häipynyt. Nyt käytän myös Gel 28 tehoseerumia. Olen erittäin tyytyväinen tuotteisiin."

  Lue lisää

  Sanna 40 vuotta:
  "Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja"

  "Olen uskollinen BM-tuotteiden käyttäjä ja todella tyytyväinen! Minulla on herkkä iho ja monista tuotteista saan ihottumaa ja on ollut vaikea löytää sopivia rasvoja. Löysin BM-tuotteet vuosia sitten äitini suosittelemana. Aloin käyttämään BM:n kuivan ihon päivävoidetta. Se on ollut tosi hyvä ja pitänyt ihoni sileänä. Nykyään käytän myös Optiretin-voidetta, varsinkin talvikaudella. Seerumia käytän voiteiden alla. Loistavia tuotteita, joista en luovu."

  Lue lisää

  Irja 63 vuotta:
  "Ihoni kesti hyvin rankat sädehoidot BM-voiteen ansiosta"

  "Minulla todettiin kielisyöpä vuonna 2006 ja sain hoitona sytostaatit ja sädehoitoa 36 kertaa. Käytin BM Day cream dry skin voidetta varsinkin kun sädehoitojakso oli meneillään. Ihoni kesti todella hyvin voiteen ansiosta rankat sädehoidot. Hoitajatkin ihmettelivät kun ei tullut tyypillistä punoitusta sädehoidoista. Voin kyllä suositella voidetta koska se ei ole rasvainen vaan hyvin hoitava."

  Lue lisää

  Mirja 56 vuotta:
  "Rumasta leikkausarvesta jäi vain vain hentoinen vaalea viiva"

  "Ensikokemukset BM-tuotteista sain v.2005 kun minulta leikattiin kilpirauhanen. Leikkausarvesta jäi ruma, röpelöinen arpi kaulalle. Olin lukenut BM-tuotteista, ja päätin kokeilla BM:n tuotesarjasta Day Creamia arven hoitoon. Tuote osoittautui todella hyväksi ja arvesta on tänä päivänä vain hentoinen vaalea viiva jäljellä. Siitä asti olen ollut BM-tuotteiden käyttäjä. Tutustuin myös tuotesarjan Gel 28:aan, jota käytän mm. silmänympärysvoiteena. Kyseinen.tuote on ollut myös erinomainen palovammojen hoitoon. Omien kokemuksieni johdosta olen suositellut tuotteita niin perheelleni kuin ystävillenikin. Myös työssäni, jossa kohtaan päivittäin sädehoidon akuuttivaikutuksia potilailla kuten ihon punoitusta, olen suositellut kokeilemaan BM-tuotteita" "

  Lue lisää

  Tytti:
  "Huono vaihdevuodeiho rypyttömäksi"

  "Nuorena, 70-vuotta sitten, omistin akneihon. Nuorelle se oli kamala ja minulla se oli niin pitkään, kunnes alkoi "vaihdevuodet" eli ihoni oli ollut aina huono. Onneksi löysin BM tuotteet ja ihoni alkoi tulla "rypyttömäksi" keski-ikäisen naisen ihoksi ja sain paljon kehuja ihostani."

  Lue lisää

  Virpi 50 vuotta:
  "Iholleni kehittyi paha yliherkkyys, BM auttoi."

  ”Altistuin joko sisäilmalle tai sitten akryylikynnet tekivät tepposen, mutta iholleni kehittyi paha tuoksuherkkyys. Oireet olivat niin karmeat, että välillä kasvoni turposivat melkein muodottomiksi. Kutina ja kuivat, punoittavat läntit saivat todella murheelliseksi. Ihotesteissä minulla ei noussut muuta esille kuin tuoksut. Aloin etsimään hajustamattomia tuotteita. Oli pakko tyytyä apteekin perusvoiteisiin, mutta niistäkään kaikki tuoksuttomatkaan eivät sopineet. Tilasin keväällä 2018 BM-sarjan näytteet. Olin niin kovasti jo kaivannut jotain tehokkaampaa hoitoa ikääntyvälle iholleni. Etenkin BM tehoseerumi on aivan loistava. Peilistä voi suoraan nähdä kuinka iho pysyy virkeänä ja siloisena koko päivän. Olen todella otettu tästä sarjasta ja tämä tulee olemaan osa jokapäiväistä ihonhoitoani. Kiitos BM!”

  Lue lisää